SekslevenWaarom daten mannen met sekspoppen?

12 maart 20190
Mannen die daten met sekspoppen worden vaak gezien als vereenzaamde perverselingen die hun lusten botvieren op een opblaaspop. Maar op The Doll Forum krijg je meteen een ander beeld op bezitters van real dolls. The Doll Forum is een online community met meer dan 18.000 leden. Bezitters van sexpoppen is op het forum trouwens heel...
https://opblaaspoppen.be/wp-content/uploads/2018/12/sexpoppen.jpg

Mannen die daten met sekspoppen worden vaak gezien als vereenzaamde perverselingen die hun lusten botvieren op een opblaaspop.

Maar op The Doll Forum krijg je meteen een ander beeld op bezitters van real dolls. The Doll Forum is een online community met meer dan 18.000 leden. Bezitters van sexpoppen is op het forum trouwens heel oneerbiedig. We noemen ze daar poppenlovers.

Voor veel leden van de community draait het bij hun opblaaspoppen wat minder om seks maar meer om het gezelschap dat ze van hun opblaaspoppen krijgen.

Het poppenforum telt heel wat mensen die om zeer uiteenlopende redenen liever realistische sekspoppen kopen dan samen te wonen of andere mensen om zich heen te hebben. Dat gaat van bepaalde sociale angsten tot het een gevoel dat ze van echte mensen geen steun ervaren, en dat bij hun sexpoppen wel krijgen.

Het Doll Forum organiseerde een peiling onder de leden waaruit bleek dat zowat vijftig procent van de poppen zonder seksuele intentie gekocht worden.

Zeven procent van de mensen die reageerden op de poll liet weten dat het ze eerder om geborgenheid te doen is: ze houden van het knuffelen en samen slapen met hun sekspoppen. Elf procent geeft dan weer aan dat ze liever opblaaspoppen om zich heen hebben dan mensen.

Sekspoppen voldoen aan de verwachtingen

Of je nu op een eerste date bent geweest of al eventjes in een relatie zit: je goed voelen heeft vooral te maken met de mate waarin je partner voldoet aan je verwachtingen. Iedere relatie tussen mensen loopt op die manier wel eens tegen grote of minder grote problemen aan die je soms niet ziet aankomen. Maar mannen die met sekspoppen daten, hebben afgerekend met dat onvoorspelbare aspect. Opblaaspoppen voldoen namelijk altijd aan de verwachtingen.

Reacties van fans van opblaaspoppen

Verschillende poppenlovers op het forum verklaren hun keuze voor een sexpop:

“Mijn twee dames gaan ‘s nachts met me mee naar bed. ‘s Morgens word ik opnieuw met ze wakker. Daarna wachten ze geduldig tot ik weer thuis ben om me met een glimlach te verwelkomen. Geen drama, geen pijn, wel genegenheid en acceptatie. Een van de poppen is ook een eerbetoon aan mijn ex-vrouw. Ik vind dat ik verantwoordelijk ben dat ons huwelijk destijds is stukgelopen. Ik ging er dom en nonchalant mee om.”

 

“Ik wil wel graag een echte vrouw, maar daten brengt voor mij te veel stress met zich mee. Ik ben impotent geworden door prostaatproblemen. Wanneer ik ooit zou trouwen, verlies ik bovendien mijn pensioenuitkering. Die twee zaken kan ik onmogelijk tegen een echte vrouw gaan zeggen. Dan geven sekspoppen me een alternatief.”

Opblaaspoppen voor een fantasie

Een andere poppenlover wijst op het aspect van fantasie. Je komt ‘s avonds thuis als man en zijn vrouw is er. De dagen die hij met zijn opblaaspop doorbrengt zijn dikwijls zijn beste dagen. Van op de bank knuffelen of samen naar een film op tv kijken. Hij heeft nooit ervaring gehad met een echte vriendin. Met zijn sekspop kan hij die fantasie wel tot leven brengen.

“Ik was altijd erg angstig en dan wordt het moeilijk om een echt vrouw te vinden. Ik heb ook een zenuwinzinking gehad maar sinds ik mijn sekspop Maria heb, beleef weer plezier aan het dagelijks leven. Je weet wel dat het niet echt is, maar toch heb je het gevoel dat je iemand hebt gevonden.”

Sekspoppen zijn dus heel dikwijls meer dan wat plastic pleziergaten. Ze zijn voor veel mensen ook een uiting van hun seksuele en emotionele gevoelens.

Koop je sekspop online

 

 

 

Bron: Vice

 

 

 

 

 

Veilige betaalmethoden

Bancontact & Mister Cash
Met Bancontact en Mister Cash vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten je online aankopen afrekenen.
Voor 23.00 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Vandaag je opblaaspop besteld, morgen in huis.

Steeds discrete verzendingOnze service

Veilig winkelen
Discrete verzending
Gratis bezorging