SekslevenRealistische sex dolls scoren goed in China

13 maart 20190
Realistische sekspoppen zijn al enkele jaren heel populair in China. Ze gaan er heel vlot over de toonbank. Een belangrijke groep kopers van de realistische sex dolls zijn, ietwat verrassend misschien, Chinese vrouwen. De reden waarom zoveel vrouwen in China sekspoppen kopen? Voor hun echtgenoten. Hebben Chinese dames dan zo vaak last van hoofdpijn voor...
https://opblaaspoppen.be/wp-content/uploads/2018/12/My-Thai-Opblaaspop.jpg

Realistische sekspoppen zijn al enkele jaren heel populair in China. Ze gaan er heel vlot over de toonbank. Een belangrijke groep kopers van de realistische sex dolls zijn, ietwat verrassend misschien, Chinese vrouwen.

De reden waarom zoveel vrouwen in China sekspoppen kopen? Voor hun echtgenoten. Hebben Chinese dames dan zo vaak last van hoofdpijn voor het slapengaan? Of is er toch een andere verklaring.

Het lijkt er sterk op dat ze hun mannen toch willen plezieren,  zelfs wanneer ze zelf geen zin hebben in seks. Daarom kopen ze volop opblaaspoppen zodat manlief altijd zijn ding kan doen.

Real dolls kopen door te weinig vrouwen

Maar het succes van de real dolls in China is niet alleen te danken aan de vrouwen. Ook weduwnaars en single mannen zijn fervente kopers van real dolls.

De reden daarvoor? Er lopen simpelweg te weinig vrouwen rond in China. Sinds 1979 geldt daar de geboortebeperking die door de overheid is opgelegd: in China mag je maar één kind per gezin hebben.

Aangezien er meer mannen worden geboren, is er dan ook een gestage toename van mannelijke vrijgezellen. Naar schatting zal China zo’n dertig miljoen single mannen tellen tegen 2020.

Het mag dus niet verbazen dat opblaaspoppen het zo goed doen bij de Chinezen.

Populaire sekspoppen uit ons aanbod:

 

 

Veilige betaalmethoden

Bancontact & Mister Cash
Met Bancontact en Mister Cash vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten je online aankopen afrekenen.
Voor 23.00 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Vandaag je opblaaspop besteld, morgen in huis.

Steeds discrete verzendingOnze service

Veilig winkelen
Discrete verzending
Gratis bezorging