SekslevenMag je een bad nemen met een sekspop?

4 mei 20190
“Kan ik een bad nemen met een sekspop?” is een van de vragen die we af en toe krijgen. Er wordt heel wat over gezegd en geschreven, met deze blog willen we graag het antwoord bieden. In bad met je sekspop, ja of nee? Er wordt vaak gezegd dat sekspoppen niet uitsluitend bedoeld zijn voor...
https://opblaaspoppen.be/wp-content/uploads/2018/12/Ultimate-Fantasy-Dolls-Bianca7.jpg

“Kan ik een bad nemen met een sekspop?” is een van de vragen die we af en toe krijgen. Er wordt heel wat over gezegd en geschreven, met deze blog willen we graag het antwoord bieden.

In bad met je sekspop, ja of nee?

Er wordt vaak gezegd dat sekspoppen niet uitsluitend bedoeld zijn voor seksuele genoegens. Online kan je verhalen lezen van mensen die hun realistische sekspoppen voor veel meer gebruiken dan louter seksuele activiteiten. Voor veel mensen worden sekspoppen een echte gezelschapspartner. Dat is ook een van de redenen waarom sexpoppen het zo goed doen in China zoals je in dit artikel kan lezen.

Enfin, dan kan je er dus vanuit gaan dat een bad of douche nemen met een opblaaspop zou moeten kunnen toch?

We weten allemaal dat onze romantische escapades onvolledig zijn als we geen bad kunnen nemen met onze partners. Zittend tegenover elkaar, nippend aan een glas champagne bij kaarslicht en urenlang kletsen maakt het een ervaring die de moeite waard is.

Maar nu is de partner een siliconen- of TPE-sekspop, blijft de romantiek bestaan? Natuurlijk. Je kunt dit alles nog steeds doen met je sekspop. Je moet alleen op een paar zaken letten.

Let op de temperatuur van het badwater

Of je kan baden met je sekspop hangt af van de watertemperatuur waarmee je het bad wil gaan vullen Op dit punt moet je de siliconen- en TPE-sekspoppen anders bekijken.

Wat betreft de siliconen sekspoppen: hier kan je een bad mee hebben, ongeacht de watertemperatuur. Dat komt omdat siliconen bestand is tegen hitte en dus ook hoge watertemperaturen. Het kan zelfs worden gekookt en gesteriliseerd.

Als je pop een zachte en kwetsbare TPE-sekspop is, moet je rekening houden met de watertemperatuur waarin je samen wilt baden. TPE-sekspoppen zijn niet zo hittebestendig als hun siliconen tegenhangers.

Ze zijn niet de beste in het weerstaan ​​van extreem hoge temperaturen. Extreem hoge watertemperaturen boven 35 ° C (95 ° F) zullen te veel voor hen zijn.

Ze verliezen hun consistentie en beginnen zelfs te smelten. Omdat het bijna onomkeerbaar is als ze smelten, is het van vitaal belang om de watertemperatuur die je instelt in de gaten te houden, zodat je het fortuin dat je aan haar besteedt niet verspilt.

Wat met zeep en badschuim?

Sekspoppen zijn gemaakt van plastic materialen die zijn verfijnd om het beste van het beste te bieden. Sommige stoffen die aan de poppen zijn toegevoegd, zijn reactief met andere chemicaliën.

Bijgevolg kunnen niet alle soorten zeep op de sekspoppen worden gebruikt. De siliconen sekspoppen kan je best alleen wassen met de aanbevolen wasmiddelen zoals een neutrale zeep.

TPE is zachter. Deze poppen mogen alleen worden gewassen met de specifieke zepen en shampoos die bij de pop worden geadviseerd. Je loopt het risico haar zachte huid te bederven. Helaas zijn sommige chemische reacties onomkeerbaar en kan je je hard geïnvesteerde geld dan zomaar weggooien. Laat dat niet gebeuren.

Het hoofd schoonmaken

Hoe graag je ook dat romantische bad met je sekspop wilt hebben, bedenk dat haar lichaamsdelen niet allemaal hetzelfde zijn. Zorg er bijvoorbeeld voor dat haar hoofd niet in het water ondergedompeld raakt.

Het hoofd van je sekspop moet anders worden gereinigd met specifieke speciale hulpmiddelen. Je zult je realiseren dat haar haar en ogen gevoelig zijn en dus wat speciale aandacht vragen.

Hoe ga je baden zonder het hoofd in het water te doen belanden? Je kunt haar bijvoorbeeld zittend in het bad in een rechtopstaande positie zetten en dan haar wat vastzetten, wees voorzichtig dat je haar niet omver gaat werpen in het bad. Dan kun je samen van je bad genieten.

Maak je pop wel schoon na elk gebruik. Je sekspop moet schoon zijn om die geweldige seksuele ervaringen met haar te hebben. Het maakt niet uit hoe je haar wilt opruimen, maar na een stomende ronde seks met haar, is het raadzaam om samen een bad te nemen.

Droog haar daarna af en poeder haar op om eventueel achtergebleven vocht weg te jagen. Je kunt dan met haar naar bed gaan of haar netjes opbergen voor de volgende keer.

Mag ik dus een bad nemen met mijn sekspop?

Het antwoord is duidelijk: ja, dat mag. Maar let op hoe je het doet. Het is essentieel om alle verzorging van de sekspop na te lezen voordat je het probeert. Je wilt niet in een warm bad springen met je TPE-sekspop in naam van onwetendheid om dan lijdzaam toe te zien hoe je zuurverdiende geld in de kuip voor je wegsmelt.

Je wilt geen plannen maken om flink geld te spenderen aan het corrigeren van een fout die je in de eerste plaats had moeten voorkomen. We adviseren je dus om eerst de producteigenschappen van je sekspop door te nemen voordat je samen een bad gaat nemen.

Koop je sekspop online

Veilige betaalmethoden

Bancontact & Mister Cash
Met Bancontact en Mister Cash vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten je online aankopen afrekenen.
Voor 23.00 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Vandaag je opblaaspop besteld, morgen in huis.

Steeds discrete verzendingOnze service

Veilig winkelen
Discrete verzending
Gratis bezorging