Opblaaspop kopen?

Opblaaspoppen,
realistische sekspoppen
en masturbators voor
een spannende
ervaring

Vandaag besteld voor 23:00 uur? Morgen in huis!
+700 klanten gingen u reeds voor
Discrete verzending in onopvallend pakket
Gratis bezorging
Op = Op

Topper van het momentOp = Op

€ 119
Op = Op

Topper van het momentOp = Op

34,95

Onze sekspoppen

Resultaat 31–31 van de 31 resultaten wordt getoond

Waarom een opblaaspop kopen op opblaaspoppen.be?

Wanneer je zegt dat je met opblaaspoppen of sekspoppen bezig bent, word je nog heel vaak niet serieus genomen.

Mensen begrijpen dikwijls niet waar het echt om gaat wanneer je een sekspop in huis haalt. Ze worden nog vaak louter gekocht als een geintje voor vrijgezellenfeestjes.

Bij opblaaspoppen.be begrijpen we jouw redenen wel.

Je wil vooral een leuke en spannende ervaring met een opblaaspop. Je wil je wildste fantasieën helemaal waar gaan maken. Daarom selecteren wij heel bewust de sekspoppen waarvan we weten dat ze écht je verwachtingen zullen inlossen.

Neem een kijkje in ons aanbod en vind je ideale playmate.

Opblaaspop kopen en sexpoppen online

Opblaaspop kopen en sexpop kopen in de webshop

Opblaaspoppen.be biedt je een ruim assortiment sekspoppen van verschillende kwaliteitsmerken. Je kan naar hartenlust online winkelen in onze webshop voor jouw ideale opblaaspop.

Een opblaaspop is een bijnaam voor een sekspop (of sexpop als je het liever zo spelt) genoemd. Het gaat altijd om een opblaasbare pop die de vorm en grootte heeft van een menselijke man of vrouw. Oké ja, met echt vreemde fantasieën zijn er ook opblaaspoppen in andere vormen.

Ze zijn niet te verwarren met masturbators. Die dingen zijn een simulator van geslachtsdelen. Een voorbeeld daarvan zijn de Fleshlight Masturbators of penispompen. Die apparaten zijn gericht op stimulatie, maar hebben geen menselijke vorm, tenzij dan de vorm van het geslachtsdeel zelf.

Ook zijn er kruisingen tussen een masturbator en een sekspop. Die dingen bestaan dan uit een deel van een menselijk lichaam. Zo heb je masturbators die bijvoorbeeld het bekken van een man of vrouw nabootsen. De verschillende lichaamsdelen zoals het bekken, het achterwerk of het gezicht zijn speciaal gemaakt om te masturberen. Soms hebben ze ook een vibrerende functie die voor extra stimulatie zorgt, net als klassieke vibrators dus.

Wanneer je op zoek bent naar vibratie, is dat misschien interessanter dan een volledige opblaaspop. Sekspoppen met een trilfunctie of poppen waarvan je de lichaamsdelen kan wegnemen of kan uitwisselen zijn namelijk erg duur in aankoop. De ervaring is natuurlijk wel een stuk échter met een realistische sexpop. Een voordeel is dat opblaaspoppen uit het duurdere segment over het algemeen makkelijker te onderhouden zijn en dat de verschillende elementen eenvoudig in en uit elkaar gehaald kunnen worden.

Sekspoppen worden eveneens gebruikt voor masturbatie. Er zijn modellen voor zowel dames als heren verkrijgbaar. Een mannelijke opblaaspop beschikt dan over een valse penis. Die wordt nagemaakt zoals een echte penis die zich in stijve toestand bevindt. Vrouwelijke opblaaspoppen hebben doorgaans drie genotsopeningen. Naast de valse vagina hebben ze meestal ook een opening met een kunstmond en kunstanus zodat je meerdere opties hebt om te genieten.

Als we het samenvatten, bestaan sekspoppen met andere woorden uit een mannelijk of vrouwelijk lichaam dat is nagemaakt. Het gaan dan dus echt om een volledig mensenlichaam.

Realistische sekspoppen kopen voor een levensechte ervaring

Onze opblaaspoppen zullen je laten kraaien van de pret. De dames en heren helpen je het beste in jezelf naar boven te halen.

Op zoek naar de pop van een bekende pornoster? We hebben verschillende poppen in ons assortiment. Liever een spannende pop die je fantasie helemaal waar kan maken? Ook dan ben je bij ons aan het goede webadres.

Is een duurdere sekspop altijd kwalitatief beter?

Opblaaspoppen die uit de goedkopere prijsklassen komen zijn de sekspoppen die je wellicht wel kent. Je blaast ze op met lucht en bestaan doorgaans uit vinyl. In tegenstelling tot de realischtische en levensechte love dolls, ook wel real dolls genoemd zijn die sekspoppen niet echt een ware representatie van het menselijk uiterlijk. Daarom kan je in het algemeen wel zeggen dat hoe meer je wilt betalen voor je sekspop, hoe meer je pop ook op een echte persoon zal gaan lijken. Een ander verschil tussen goedkope en duurdere sexpoppen is het gevoel en de stimulatie die je ervan krijgt. Een goedkope love doll zal vaak een kunstvagina, kunstmond, anus of penis hebben die vrij ruw en overduidelijk vals aanvoelt.

Die zijn dus veel minder zacht en en realistisch dan duurdere sekspoppen. Hetzelfde kan je eigenlijk zeggen over goedkopere of duurdere masturbators. Desondanks zien we dat veel mensen toch bereid zijn om goedkopere poppen aan te kopen.

Een goedkope pop wordt vaak gekocht om de ervaring voor een eerste maal te testen. Maar evenzeer als een grapje voor een vrijgezel of voor iemands verjaardagsfeestje. Goedkope opblaaspoppen hebben om die redenen ook een beperkte levensduur. Ze zullen waarschijnlijk niet veel gebruikt worden. Daarom zullen ze al lek slaan na een paar seksbeurten wanneer de gebruiker er wat onvoorzichtig mee omspringt.

Duurdere love dolls variëren sterk in prijs. Je hebt modellen die rond de €150 – 200 kosten en je hebt er die € 1000 – 2000 zijn. Ook hier geldt dat een duurdere prijs wel de koop waard is als je serieus ermee bezig wilt zijn. De realistische poppen zijn meestal gemaakt van stevig materiaal (vinyl , siliconen of latex) en zijn bovendien naadloos afgewerkt. Verder zijn die sekspoppen uitgerust met haar, ogen, handen, benen, voeten en borsten die net zo realistisch zijn afgewerkt als de geslachtsdelen. Bij sommige poppen kan je bepaalde lichaamsdelen ook opvullen met water.

Kleine & grote verwennerijen

Een sekspop als cadeautje voor jezelf? Of net eentje kopen om iemand anders te plezieren? Wij bieden een waaier aan opblaaspoppen in diverse prijsklassen.

Snuister bijvoorbeeld doorheen de collecties van realistische sekspoppen zoals Bianca, Miko of Carmen, of kies voor betaalbare alternatieven met de poppen van Pipedream.

Shop je favoriete opblaaspop meteen online. Je zal er ongetwijfeld pret aan beleven!

Veilige betaalmethoden

Bancontact & Mister Cash
Met Bancontact en Mister Cash vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten je online aankopen afrekenen.
Voor 23.00 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Vandaag je opblaaspop besteld, morgen in huis.

Steeds discrete verzendingOnze service

Veilig winkelen
Discrete verzending
Gratis bezorging