Levensechte

Sexpoppen

Toont alle 5 resultaten

Bezorging =

Gratis

Voor 23:00 uur je realistische sexpop besteld, is morgen genieten. Bestel je voor 23:00 uur, dan kunnen wij bijna alle sexpoppen de volgende dag bezorgen, waar en wanneer jij dat wilt.

Geef een sekspop cadeau

Leuk!

Realistische sexpop kopen?

Levensechte (realistische) siliconen sexpoppen

Topkwaliteit sexpoppen die realistisch aanvoelen en goed stimuleren.

Wat is een real doll?

Een real doll of realistische sekspop is een opblaaspop die nog verder gaat in het nabootsen van de menselijke seksuele ervaring dan gewone sekspoppen dat doen. Een gewone sekspop focust net als een masturbator in de eerste plaats op een goed gevoel, maar er zijn nog duidelijke verschillen tussen beide soorten poppen.

Wat is het verschil tussen een realistische en een gewone opblaaspop?

Bij een real doll staat een zo realistisch mogelijke ervaring voorop. Realdolls zijn dan ook geavanceerde silicone sekspoppen met heel veel oog voor detail: de kleur van het haar, de haarsnit, de huidskleur, de ogen en de nagels worden met veel zorg op maat gemaakt. De exemplaren zijn dus iedere keer uniek. Daar ligt dus het onderscheid met andere sex dolls.

Ook de genotsgaten van deze realistische sekspoppen worden zo gemaakt dat ze je stoutste dromen overtreffen. In principe staan de intieme delen echte vrouwen steevast model voor de realdolls.

Ze kosten weliswaar wat meer dan de gewone poppen, maar ze zijn het dus zeker waard!
Toppers uit ons aanbod zijn de sex doll Carmenluxe sex doll Bianca of realistische sekspop Kitty

Waarvan wordt een realistische sexpop gemaakt?

De poppen worden doorgaans gemaakt van TPE of Thermoplastisch elastomeer materiaal. Daarnaast hebben ze een titanium skelet. Het materiaal is te vergelijken met siliconen, maar TPE heeft meer voordelen.

Tot voor kort was siliconen het materiaal bij uitstek voor realistische sexpoppen en levensechte Realdolls omdat het een goede simulatie gaf van menselijke huid. Het is ook een kwalitatief materiaal en het is erg zacht. Maar het prijskaartje ging natuurlijk wel de hoogte in. Siliconen realistische sexpoppen kosten zo gemakkelijk 8.000 tot meer dan 10.000 euro. Om die reden heeft TPE de markt wat veroverd. Het is goedkoper, maar ook iets meer flexibel en uitrekbaar wat dan weer de levensduur van de pop vergroot.

Troeven van een realistische sexpop in TPE:

 • Veilig om te gebruiken
 • Ruikt niet
 • Sterk materiaal
 • Flexibel
 • Milieuvriendelijk
 • UV-bestendig
 • Warm gevoel
 • Zacht gevoel
 • Niet zo plakkerig als siliconen
 • Bestand tegen scheuren of andere beschadigigngen
 • Realistisch gevoel tijdens het gebruik ervan

Nadelen van TPE :

 • Wanneer je de sexpop gaat aankleden kan het kleur van de kleding soms wat afgaan. Je gebruikt dus best kleren die al een paar keer zijn gewassen als je de pop zou willen aankleden.

Welke standjes kan je proberen met een realistische sexpop?

De meeste realistische sexpoppen bevatten vrij veel gewrichten, waardoor je heel wat verschillende standjes kan proberen. Ze kunnen de meeste menselijke bewegingen perfect nabootsen. Daardoor voelt de seks met een realdoll ook net als echt aan. De fabrikanten besteden veel aandacht aan de binnenkant van de vagina. Er is ook een anale en orale opening aanwezig zodat je op 3 verschillende manieren seks kan hebben. Afmetingen van de openingen gaan doorgaans van 16 tot 20 cm.

Veilige betaalmethoden

Bancontact & Mister Cash
Met Bancontact en Mister Cash vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten je online aankopen afrekenen.
Voor 23.00 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Vandaag je opblaaspop besteld, morgen in huis.

Steeds discrete verzendingOnze service

Veilig winkelen
Discrete verzending
Gratis bezorging